Matchmakers Business Consultants

Matchmakers Business Conslultants is gespecialiseerd in een effectieve aankoop en/of verkoopbemiddeling en bedrijfsoverdracht van ondernemingen in het MKB

Ondernemerschap, ervaring en deskundigheid met een focus op resultaat is wat Matchmakers Business Consultants onderscheidt.

Specialisaties op het gebied van actieve verkoopbemiddeling en bedrijfsoverdracht maar ook op het gebied van crisis / turnaround en interim-management. Maak kennis met de mogelijkheden die Matchmakers Business Consultants u kan bieden en nodig ons uit voor een vrijblijvend en vertrouwelijk gesprek.

Wie zijn wij

Antoine van Schijndel is vooraleerst een ondernemer. Hij beschikt over een ruime ervaring in het bedrijfsleven en is zowel actief geweest in senior management en directie functies binnen grote nationale en/of internationale ondernemingen als ook als DGA binnen middelgrote ondernemingen.Hij vervulde o.m.

Directiefuncties / general management diverse nationale en internationale ondernemingen FMC, Durables, B to B, B to C. Ondernemer en (mede) aandeelhouder diverse ondernemingen, bestuurder, commissaris, toezichthouder. Coach voor ondernemers, ondernemingsadviseur, interim manager/bestuurder, recovery, herstructurering, turn around. Gecertificeerd lid Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).