De Overname Adviseur Midden- en Oost-Brabant

In de Overname Adviseur Midden- en Oost-Brabant vindt u in Ad Strijbosch ((GSM +31 653 243192) en Ton Goossens (GSM +31 646 608721) ervaren specialisten in begeleiding van een succesvolle bedrijfsoverdracht.

Ad en Ton zijn lid van de beroepsorganisatie voor specialisten in Bedrijfsoverdracht  BOBB en zijn gecertificeerd als BOBB overnamespecialist. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk. Wij werken over heel Nederland met een concentratie in het Zuiden van het land.

Wat maakt een bedrijfsoverdracht succesvol?

Als verkoper wilt u er zeker van zijn dat u achteraf gelukkig bent met de verkoop. De prijs is belangrijk, maar ook u, uw medewerkers en andere betrokkenen moeten hierbij een goed gevoel hebben.

Als koper wilt u achteraf met een goed gevoel terugkijken op de overname van een bedrijf. U heeft niet het gevoel dat u teveel heeft betaald. U werkt op een gezonde manier samen met de medewerkers en andere betrokkenen.

Een bedrijfsoverdracht is voor alle betrokkenen, de koper of de verkoper, een emotionele aangelegenheid. Wij hebben hier ervaring mee

Voor u als ondernemer dient een succesvolle begeleider aan de volgende criteria te voldoen:

  • een betrouwbare specialist zijn in bedrijfsoverdrachten;
  • een ruime ervaring in bedrijfsoverdrachten hebben;
  • in staat zijn om het gehele proces te begeleiden;
  • een juiste bundeling van verschillende expertises mogelijk kunnen maken: zowel strategische  als financiële als juridische en fiscale expertise;
  • over een toegang tot diverse netwerken te beschikken.

Niet alleen het financiële resultaat telt bij een door ons begeleide bedrijfsoverdracht. Ook de geruststelling dat de onderneming in goede handen is of komt is van bijzonder belang. Dat maakt een bedrijfsoverdracht succesvol.

De Overname Adviseur Midden- en Oost-Brabant: uw bedrijfsoverdracht in deskundige handen!